· 

We zijn in de prijzen gevallen

Drunken Monkey Limoncello wint brons tijdens de Internationale Wine and Spirit Competition 2018.

DMC Food Concepts uit Peize is blij te mogen melden dat zij brons heeft gewonnen op de International Wine and Spirit Competition (IWSC) 2018 met haar handgemaakte Drunken Monkey Limoncello. 

Opgericht in 1969, wordt de IWSC gezien als werelds meest prestigieuze competitie op het gebied van wijn en sterke dranken. De uitslagen werden dinsdag 24 juli j.l. bekend gemaakt tijdens de 11eAnnual Spirits Tasting in Londen. Waar ruim 200 genomineerde sterke dranken uit de gehele wereld werden gepresenteerd, waaronder producten uit Schotland, Taiwan, Duitsland, Zuid Afrika en de Verenigde Staten van Amerika. 

De prijzen die gewonnen worden bij de IWSC worden gezien als de grootste erkenning vanuit de branche. Een jury, geselecteerd uit ruim 300 ervaren en gekwalificeerde vakjuryleden, geeft haar oordeel naar aanleiding van een ‘blind tasting’. 

Drunken Monkey Limoncello is een klassieke, handgemaakte likeur met de frisse smaak van citroenen en bevat aanzienlijk minder suiker. De likeur wordt geproduceerd in het recentelijk in gebruik genomen smaakatelier van DMC Food Concepts te Peize. Het winnen van brons op de IWSC is voor Drunken Monkey Limoncello zeer belangrijk. Als nieuwkomer is het dé erkenning vanuit de drankenbranche op wereld niveau en zal bijdragen aan het succes en de bekendheid van onze Limoncello! 

DMC Food Concepts uit Roden is opgericht in 2014 door Titus Meijer en wordt sinds 2017 ondersteund door Melissa Oosten uit Assen die de Sales en Marketing van de Limoncello voor haar rekening heeft genomen.

Wilt u binnenkort ook genieten van een overheerlijk glaasje limoncello? Brasserie 21 en Restaurant Touche aan de Markt in Assen schenken onze Limoncello al. Maar ook op Vlieland en in Joure kunt u genieten bij Restaurant Zuiver.