Info · 17. augustus 2019
Waren we vorig jaar als zo trots als een aap met de IWSC Bronzen Award, dit jaar is het echt niet te bevatten. 3 Mooie prijzen, namelijk Gold met 95 punten voor onze Ultimate Blend en Gold Oustanding met 98 punten voor het nieuwste lid van de DMC Limoncello Familie, de DMC 25. Deze komt in September op de markt. Bedankt voor alle felicitaties. We hebben weer veel nieuwe verkooppunten mogen verwelkomen, deze staan binnenkort allemaal op de website.

Info · 30. augustus 2018
Jij koopt natuurlijk het liefst onze limoncello bij de slijterij in jouw buurt. We zijn hard bezig om onze limoncello door heel het land te verkopen. Heeft jouw slijter het nog niet in z'n assortiment? Tip hem even deze website, dan zorgen wij er voor dat je binnenkort kan genieten van onze limoncello bij je eigen vertrouwde slijterij.

Info · 16. augustus 2018
DMC Food Concepts uit Peize is blij te mogen melden dat zij brons heeft gewonnen op de International Wine and Spirit Competition (IWSC) 2018 met haar handgemaakte Drunken Monkey Limoncello.

Info · 15. augustus 2018
Van het sap van de citroenen die we gebruiken voor onze limoncello maken we sindskort heerlijke verfrissende Citroenlimonade. 0% Waste, 100%Taste

Info · 01. augustus 2018
Naar aanleiding van het winnen van de bronzen IWSC Award verscheen er een leuk stukje in het DVHN.